Sprekersavond Mediation week: technieken bij bemiddeling

Een initiatief van vzw MEDVOCAT

Datum: woensdag 16 oktober 2019 om 19 uur

Locatie: Gerechtsgebouw te Gent, Opgeëistenlaan 401

UPDATE
Enkele sfeerbeelden van de Sprekersavond op 16 oktober:

Sprekers:

Dana Ketels laat u kennis maken met de non-verbale communicatie en meer bepaald met de kracht van de non-verbale strategie analyse zodat u als mediator gerichter kan anticiperen op het gedrag van mensen en processen.

Dirk Van de Gehuchte stelt u e-mediation voor: een bemiddelaar moet alle instrumenten in zijn toolbox hebben, maar hoeft ze niet altijd allen te gebruiken: soms is het aangewezen dat partijen bij de bemiddeling elkaar niet “face to face” ontmoeten. E-mediation kan daarbij zeer nuttig zijn.

De inleiding wordt verzorgd door de Gentse afdelingsvoorzitter Daniël Van den Bossche.

Ontvangst vanaf 18u30 – start van de avond om 19 uur – einde voorzien omstreeks 22 uur.

Er wordt u na de sprekersavond nog een receptie met een hapje en een drankje aangeboden.

Inschrijven kan uitsluitend door voor woensdag 9 oktober 2019 een bedrag van € 25,00 over te schrijven op rekeningnummer BE11 6301 9137 0248 van de vzw Medvocat met vermelding van naam en voornaam van de deelnemer. Dank om eveneens uw aanwezigheid te willen bevestigen op het mailadres info@medvocat.be met vermelding van de naam van de deelnemer. Het gebruikte mailadres zal kunnen gebruikt worden voor verdere communicatie achteraf, tenzij uitdrukkelijk in de mail vermeld wordt dat de verzender dit niet wenst.

Indien u zelf nog lid wil worden van de vzw Medvocat kan dit door het storten van het lidgeld van € 200,00 op rekeningnummer BE11 6301 9137 0248 in welk geval de sprekersavond voor u gratis is. U bent dan meteen ook lid voor huidig werkingsjaar. Gelieve bij betaling dan wel te willen vermelden: “lidmaatschap Medvocat + sprekersavond Mediation Week”.

Inkom voor leden van de vzw Medvocat is gratis, maar u dient zich wel voor woensdag 9 oktober 2019 in te schrijven per mail op het e-mailadres info@medvocat.be. Indien u na inschrijving niet komt opdagen, wordt een “no-show” van 25 euro aangerekend.

De punten voor de FBC zijn in aanvraag.

 

Dirk Van de Gehuchte                                                              Tina Devlamynck
Voorzitter Medvocat vzw                                                         Secretaris Medvocat vzw